Homlokzat Otti burkolattal

A ház stílusának megfelelően válasszuk a burkolóelemeket, természetes, harmonikus megjelenésben, hogy összhangban legyen az épület adottságaival és környezetével. A mediterrán, country, rusztikus vagy modern, klasszikus, minimál vagy akár a régiónak megfelelő stílusú népi épületek felöltöztetésében nagy segítségünkre lehetnek az Otti burkolatok. Ha mégsem találni éppen odaillő elemet, akkor szobrászaink kifaragják a kívánt formát, ezt sablonban rögzítjük, és a választható 140 színárnyalatok valamelyikében elkészítjük.

Otti lábazati burkolat

Otti homlokzati burkolatok

Otti homlokzati burkolatok

Segíteni tudunk a tervek- látványtervek készítésében is, amennyiben szükséges. Az egyediség természeténél fogva, nem csak síkburkolati elemeket, de lépcsőlapokat, párkányokat, kőstukkókat, látszóbeton elemeket, designlapokat is jelenthet. A falsíkok fordulóját a kövekhez illő sarokelemekkel tudjuk lezárni. Sarokelemeinkre igen büszkék vagyunk, hiszen csak így lesz eredeti a kőfal, mert igazi kőtömbök hatását kelti egy ilyen megoldás.

Ezek a termékek az első látásra mellőzhető és nem túl költséghatékony burkolatnak tűnnek, ámde autentikus módon adják vissza a kőtömb hatást. Vagyis nem a 2-3 cm vastagságú kőszeletek élét látjuk egy házsarkon, hanem az „L”-alakú elemek alkalmazásával valódi „kőfal élményben” lesz részünk.

Otti lábazati és oszlop burkolatok

A homlokzatot tagolni párkányokkal, lábazati kő profilokkal lehet, és a falfülkék, vakablakok, nyílászárók környékét is díszíthetjük egy-egy áthidalóval. Tipp: használjon bátran más anyagokat köveink mellé, mint például fa, bontott fa, mázas kerámia, öntött vas. Kültéri, kőhatású burkolataink gyártásánál ügyelünk arra, hogy a termék „öntésenként” több száz sablonból kerüljön ki, így két azonos formát, vagy színt ne találjon a szem. Hiszen a természet változatos, esetleges, és sokszínű!

Többet a homlokzati burkolóelemekről itt talál

Természetesen a tartós és szép otthonok kivitelezéséhez elengedhetetlen a megfelelő technikai paraméterek és segédanyagok alkalmazása. A hőszigetelésre való burkolatrögzítésnek vannak meghatározott anyagai, és „mozdulatai”, amelyeket szigorúan tartanunk kell.

Rusztikus lábazati kőburkolat Otti Székesfehérvár

A homlokzatok impregnálásához speciális impregnáló anyagokat kínálunk, hogy még tartósabb megoldást kapjunk. Szaktanácsokkal segítünk minden tervezőt, építőt, építtetőt, álmodót a BoltOtti-ban!

Részletesebb információkért kérjük tekintsék meg honlapunkat:

Bemutatóterem - BoltOtti

www.ottimanufactura.hu

Cím: Székesfehérvár, Szárcsa u.38
Tel: +36-70-866-8288
kommunikacio@ottiburkolat.com

Kapcsolat

Tervező iroda: 06 70/683 7027