Otti burkolat sóskúti homokkő ihlette

A sóskúti bányákban készültek a millenniumi létesítményekhez a kőépítő és szobrászelemek. Innen szállítottak követ a budapesti és a bécsi operaház, a Lánchíd az Országház, a Bazilika és a Budai várnegyed építkezéseihez. Sóskúti kőből faragták a lánchíd oroszlánjait, ebből készült a budai alagút kapuzata, pesti dunai rakpart, Gellérthegyi váracs, a szegedi vasúti hídfő, tiszai zsilipek és egyéb számos nagyszerű építkezések által hírnevessé lett a sóskúti kő.

Falazás Otti Pietra bánya kpvel

Sóskúti kövek

Hitünk szerint a jövő múltunkra épül, amit jelenünkben alapozhatunk meg. Törekszünk arra, hogy újító szellemben feladatunkat teljesítsük a magunk módján, mint burkolatgyártó vállalkozás.

Fészer épülete

Piros pajtaajtó

Igaz, számtalan kőbánya bezárásra került, számunkra mégsem lehetetlen újraéleszteni a természetes kövek formavilágát, hangulatát, annak érdekében, hogy szépíthesse környezetünket, épületeink bármely szegletét emléket hagyva a jövő generációnak.

Fa falburkolat zöld páccal

Az Otti Manufactura Kft. kövei, burkolatai betonból, műkőből, illetve könnyített betonból készülnek. Az egyszerű vonalú természetes bányászott homokkő beton másolata is elkészült üzemünkben, számtalan sablonból kikerülve. 

Bemutatóterem - BoltOtti

www.ottimanufactura.hu

Cím: Székesfehérvár, Szárcsa u.38
Tel: +36-70-866-8288
kommunikacio@ottiburkolat.com

Kapcsolat

Tervező iroda: 06 70/683 7027

www.facebook.com/ottiburkolat