Otti burkolat sóskúti homokkő ihlette

A sóskúti bányákban készültek a millenniumi létesítményekhez a kőépítő és szobrászelemek. Innen szállítottak követ a budapesti és a bécsi operaház, a Lánchíd az Országház, a Bazilika és a Budai várnegyed építkezéseihez. Sóskúti kőből faragták a lánchíd oroszlánjait, ebből készült a budai alagút kapuzata, pesti dunai rakpart, Gellérthegyi váracs, a szegedi vasúti hídfő, tiszai zsilipek és egyéb számos nagyszerű építkezések által hírnevessé lett a sóskúti kő.

Falazás Otti Pietra bánya kpvel

A Boltottiban megtekinthető bányakő fal

Hitünk szerint a jövő múltunkra épül, amit jelenünkben alapozhatunk meg. Törekszünk arra, hogy újító szellemben feladatunkat teljesítsük a magunk módján, mint burkolatgyártó vállalkozás.

Igaz, számtalan kőbánya bezárásra került, számunkra mégsem lehetetlen újraéleszteni a természetes kövek formavilágát, hangulatát, annak érdekében, hogy szépíthesse környezetünket, épületeink bármely szegletét emléket hagyva a jövő generációnak.

Otti egyedi kő gyártásA falak már állnak, most jöhet a tetőszerkezet

Az Otti Manufactura Kft. kövei, burkolatai betonból, műkőből, illetve könnyített betonból készülnek. Az egyszerű vonalú természetes bányászott homokkő beton másolata is elkészült üzemünkben, számtalan sablonból kikerülve. 

Bemutatóterem - BoltOtti

www.ottimanufactura.hu

Cím: Székesfehérvár, Szárcsa u.38
Tel: +36-70-866-8288
kommunikacio@ottiburkolat.com

Kapcsolat

Tervező iroda: 06 70/683 7027

www.facebook.com/ottiburkolat