A mindennapokban talán Ön is egyre többet gondolkodik a létet meghatározó nagy egészről, amit legegyszerűbben természetnek szoktunk nevezni. Valahol mélyen érezzük, hogy egy természetközpontú, természet közeli, a természet törvényeihez alkalmazkodó életmód harmóniája a zsigereinkbe van ágyazva és minden porcikánk vágyik rá. Akár városban vagy vidéken élünk, szükségünk van az életerőnk folyamatos feltöltésére minden nap. Ehhez a természet végtelen erőt biztosít, éljünk hát vele!

Otti teraszburkolat

Faház beltéri burkolata

Gerendaház szauna szekció

Otthonunk, környezetünk világát formálni tudjuk a természetes anyagok felhasználásával, látványával oly közeggé, ami a megnyugvást és a szépséget hozza el számunkra. Talán ezért is használjuk a fát egyre gyakrabban újra, mint építőelemet és a gerendaházak népszerűsége is egyre nő. Egy-egy parasztház felújításánál a régi tartógerendák patinás mivolta csak értéknövelő részlet, így azoknak minden esetben maradniuk kell! Ne feledkezzünk meg a nagyi régi faasztaláról sem vagy a gyúródeszkájáról, ami mára már -főleg számunkra- felbecsülhetetlen kincs lehet.

Gerendaház terasza kőburkolattal

Kék fa bejárati ajtó

Fürdőszoba padló Otti kövekkel

A fa árának növekedése előtérbe helyezte az álgerendák használatát, ami látványában ugyanolyan szép lehet, mint egy tömör gerenda, költségében viszont kedvezőbb és hozzáférhető. A kompromisszumok megkötése egyre többször előtérbe kerül. De mi válasszuk az organikus irányt! 

Mi a helyzet a kövekkel? Sajnos a természetes kövek bányászata hazánkban is leáldozóban van. De elkeseredni ezen sem szabad, mert van megoldás: mi az Otti Manufaktúrában arra törekszünk, hogy minél több természetes kő fagyálló betonból kiöntve díszíthesse környezetünket. Például az egykor nagy hírű sóskúti fehér homokkő ihlette termékpalettánk legújabb burkolatát. Műemlék jellegű épületek felújításánál, középületek burkolásánál vagy éppen magánemberek építkezésénél is kiválóan alkalmazható. Igazi környezettudatos beruházás, ha ilyen burkolatban gondolkodunk. 

Ellenálló teraszburkolat

Egyedi fa konyha Otti kövekkel

Kandalló párkány kövezés és fa beltéri hinta

A tihanyi bazalt tufa „hiteles” beton másolata, eredeti színében- vagy éppen akár 170 féle színárnyalatban- is megtalálható a számos rusztikus hatású burkolataink mellett választékunkban.
A jelenbe ágyazott múltunk és jövőnk egyszersmind termékeinkben, sablonjainkban megalkotott.
Bemutatótermünkben mindezekből ízelítőt mutatunk, várjuk szeretettel látogatóinkat.

Gerendaház nappalija

Bemutatóterem - BoltOtti

www.ottimanufactura.hu

Cím: Székesfehérvár, Szárcsa u.38
Tel: +36-70-866-8288
kommunikacio@ottiburkolat.com

Kapcsolat

Tervező iroda: 06 70/683 7027

www.facebook.com/ottiburkolat