Amikor padlóburkolat-választásra kerül sor, az egyik legfontosabb szempont a tartósság és a kényelem mellett, hogy szinte önmagát tegye le a padló. Az integrált alátéttel rendelkező SPC-padló olyan gyorsan született, mintha a vásárlók fohászára a gyártó így szólt volna: Legyen világosság és legyen integrált alátéttel rendelkező padló, amely egyszerre szép, tartós és könnyen lefektethető! Most már csak gondolatmenet kedvéért is zárhatjuk úgy, hogy és látá a gyártó, hogy ez jó, mert a vevők végre megnyugvást leltek a telepítés fáradalmainak és költségeinek kiiktatásával.

Spc burkolat

Sőt, hálát is adhatunk, mert az integrált alátét miatt nem kell külön alátéttel bíbelődniük, mert minden előkészített, az élet pedig sokkal könnyebbé és egyszerűbbé vált. És láttuk, hogy ez igen jó, mert pluszban még az is megadatott nekünk halandóknak, hogy csendesség lett a lakásban, melynek a szomszéd is nagyon örül. Az integrált alátét segíti, hogy a gyermekek, házikedvencek szaladgálása, a cipők kopogása, a leeső tárgyak puffanása ne zavarja a békét. Mert az integrált alátétet oly módon alkották, hogy elnyelje a zajt, hogy a léptek halkabbá váljanak, mint a hajnali szellő. És örvendezének az otthonok lakói, mert a gyártó azt is mondta: legyen mindez vízálló! Azért, hogy sem bor, sem víz ne ártson neki és a lakás minden helyiségébe ilyen padlólap kerülhessen.

Vízálló padló Padlófutár

A Padlófutár kollégáinak tájékoztatása szerint a gyártó azonban nem nyugodott bele ennyi kevés jóba, mert megfejelte azzal, hogy legyen az integrált alátéttel rendelkező padló nagyon-nagyon tartós. Teher alatt nő a pálma, ezért a vinyl padló erősebbé vált, mint a legkeményebb kő. Karcolások, foltok, baktériumok, UV-fény hiábavalóan próbálkoznak, mert a padlólap ellenáll, mint a szikla (Rocko a márka neve is – a szerk.). Ha pedig már a padló erős és praktikus, stílusosnak is kell lennie, így megszülettek a különféle fát utánzó élethű mintázatok.

Ha megemlítjük az R9-es csúszásgátlást, a tűzállóságot, a kivételes méretstabilitást, a nagy forgalomnak is ellenálló felületet nem csoda, hogy a belsőépítészek és a lakberendezők is dicsőítik a terméket. Ha pedig a hideg reggeleken nem akarunk fázós lábakat akár vizes, akár elektromos padlófűtésre is tehetjük a padlót.

Integrált alátéttel rendelkező SPC-padló

Natúr színű padlólap

Valóban igaz a történet, hogy az alátéttel rendelkező integrált vinyl padlólapok megváltoztatják az emberek életét. Megkönnyítik a mindennapokat, csendet és kényelmet hoznak, miközben szépek és tartósak. A gyártó viszont egyáltalán nem pihent meg. Kíváncsian várjuk a további újításokat! Addig is, ha valaki ilyen padlóra vágyik, kérje a Padlófutár kollégáinak segítségét!

Szöveg: Szoboszlai Krisztina

Logo padlófutár

Ha fontos a minőség és számít az ár – Padlófutár!

1147 Budapest, Telepes u. 90. Térképen
 Mobil: +36 70 376 1597
 office@padlofutar.hu

www.padlofutar.hu

A szöveg a Lakberinfo lakberendezési magazin számára íródott. Felhasználása, átvétele sem részben, sem egészében, semmilyen módon nem engedélyezett és szerzői jogi következményeket von maga után.