Mindezek mellett számtalan pozitív tulajdonsága már évszázadok óta ismert. Gondoskodik a kellemes otthonról. A Tilo designa természet szeretetével és egyéniségével határtalan. A Tilo natúr természet azt jelenti, hogy a fa káros anyagoktól mentes. A termékek 100 %-ig formaldehidmentesek.

Fapadló termékpaletta:

Dielen Parketta - A parkettpadlók között, királyi osztály. Osztatlan fedőrétegű padló. A kiválogatott fák exkluzív megjelenést kölcsönöznek.

3-soros szalagparketta - Klasszikus megjelenésű padló. A járófelületet több egymással összeragasztott lamella képezi. Hagyja magát elbűvölni a Tilo szalagparketták természetes, időtlen szépségével! Minden stílusú lakóterülethez jól illik.

3 rétegű fenyő készpadló - Fenyőfa deszkák tőrőlmetszett struktúrával. Három rétegű tömör fából készült. Formatartó dielen padló tele erővel, energiával és élettel. Az ember látja és érzi az egész térben.

Kétrétegű ragasztott parketta- Parkettát aljzathoz ragasztani. Vékony, összvastagság 9,5 mm. Ideális felújításoknál, javításoknál. Válasszon a kétsoros kétrétegű parketta vagy az egysoros dielen között!

Kétrétegű ragasztott parketta FIX- ÚJ! Ragasztott parketta FIX kapcsolódással. Egyszerű, gyors, tiszta, aljzathoz ragasztás, tökéletes kivitelezés.

Inline tömörparketta - Parketta egy különös megjelenéssel. Azok az emberek döntenek az Inline mellett, akik kedvelik a szokatlan design-t. Tömör parketta extrém igénybevételű térbe.

Inline készparketta 2.5 - Úsztatott, ragasztásmentes lerakás. Világos, vörös vagy sötét árnyalatok. Az Inline kollekció minden ízléshez igazodik. Vigye ezt az egyedülálló kisugárzást otthonába!

Hobo furnérparketta - Kedvezőbb alternatíva a tömör parkettához. Egy modern Inline design, vagy egy nyugodt vidéki hangulat. Minden esetben élje át! Vigye ezt az egyedülálló kisugárzást otthonába!

Tilolino készpadló - Linóleum, amely számos természetes alapanyagból készül. Egy színekben gazdag , strapabíró padló, kedvező tulajdonságokkal. Nagy igénybevételű helyiségekbe ajánlott, mint pl. konyha, iroda.

Parketta a nappaliba halszálka minta

Parafa készparketta - A parafapadló kényelmet és melegséget áraszt. A rugalmas járófelület kíméli az izületeket, a természetességéből adódó zajcsökkentő tulajdonsága pedig a füleket. Tökéletes padló az élettel teli helyiségekbe mint pl. gyerekszoba, fittness szoba

A megjelenés tökéletes befejezése. Bármely természetes padlóhoz hozzáillő szegélylécet biztosítunk. Lehet tömör vagy, furnérozott.

Az ausztriai cég helyi kereskedelmi képviselete:

Parkett Center Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 183. (Új Buda Center mellett)
Tel.: (06-1) 206-0796, Tel./Fax: (06-1) 206-2867
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig: 9-18 óráig, szombat: 10-14 óráig

Web: www.parkettcenter.hu