A tapéták világában megjelenő új minták, színek, anyagok bátorságra és önálló megvalósításra biztatnak: merjünk mixelni, hogy otthonunkat sajátunknak érezzük, stílusos menedék legyen a hétköznapok elől!

Az élénk színek, intenzív színtársítások, karakteres mintázatok életteli hangulatot varázsolnak mindennapjainkba. Elegáns, nagyvilági terek hangulatát idézik a buja virágmotívumok, a mély színvilág, a csillogó felületek. A sikerhez elegendő néhány apró változtatás, a kevesebb gyakorta több.

A sötét tónusokban tartott tér a visszafogott bútorokkal együtt kifinomult eleganciát tükröz. Letűnt korok pompáját idézve, dús kontúrok, gazdag mintavilág adják a különleges látványt. Dinamizmust hoznak a térbe a lendületes, ívelt formák, ugyanígy az élénk és talán kicsit szokatlan színek is. A geometriai mintákat a színes tapétákkal kiemelhetjük, mely így vidám és kicsit bohókás összhatást eredményez. Szabad párosítások, játékosság, friss színvilág. Természetes alapanyagú, Papíralapú fűszövet tapéták. Gránit- és kvarcszemcsés tapéta.