Modern, letisztult belső terek, egyedi formatervezésű bútorok és egzotikus kőburkolatok exkluzív környezetében várják a kikapcsolódni vágyó felnőtt vendégeket. A szálloda hitvallása szerint ugyanis kell egy hely, ahol kizárólag körülöttük forog a világ, hogy aztán kipihenten és felfrissülve térhessenek vissza a hétköznapokba, ahol újra gyermekeiké lesz a főszerep.

Uszoda Hotel Platán Eger

A hatalmas platánfákra emlékeztető oszlopdekoráció és az almazöld székek adják meg a természetes színpaletta alapját, miközben szinte egy parkká formálják az aulát. A hasított felületű, Brazíliából származó Antracit palaburkolat egy időtálló, természetes anyag, mely tökéletes harmóniában van a fával, fémmel és az üveggel. Élénk szürkésfekete tónusával és egyedi plasztikus felületeivel a szálloda belső terének központi látványelemévé vált. Ideális választás hozzá a világos árnyalatú padlóburkolat, mely kiemeli a kontrasztos színeket, optikailag pedig tágítja a teret.

Palaburkolat antracit Hotel Platán Eger

Bár a fehér szín könnyed légkört teremt egy helyiségben, mégis, ha önmagában nagyobb felületen alkalmazzuk, hideg hatású és egyhangú lehet. Ezért nagyon jó megoldás a lépcső falára a törtfehér Stick white mozaikburkolat, melynek szürke fugája megbontja a fehér egységét, és növeli a térhatást. Modern vörösesbarna padló- és lépcsőlapokkal párosítva pedig kortárs megjelenést közvetít.

Bárpult külső burkolata mozaikburkolat Hotel Platán Eger

Mozaikburkolat Hotel Platán Eger

Fehér mozaikburkolat Hotel Platán Eger

A Hotel burkolatainak szállítója:

Természetes Kövek Háza

Természetes Kövek Háza
Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500 770
e-mail: info@termeszeteskovekhaza.hu

www.termeszeteskovekhaza.hu

Várjuk Önt szeretettel!

 

További fotók a szálloda helyiségeiről, ami még érdekes lehet lakberendezés szempontjából.

Recepció Hotel Platán Eger

Uszoda Hotel Platán Eger

Szállodai szoba Hotel Platán Eger

Hotelszoba Hotel Platán Eger

Fürdőszoba Hotel Platán Eger

Fürdőkádd ledvilágítással Hotel Platán Eger

Hotel Platán Eger étterem

Étterem Hotel Platán Eger

Rekreációs központ Hotel Platán Eger