A praktikumból azóta művészet lett, melyben a geometrikus és a kötetlen formák egyaránt helyet kapnak. Különféle kőzetek, színek és méretek segítenek abban, hogy megtaláljuk az otthonunk stílusához leginkább illő dekorburkolatot, díszítőelemet, kőburkolatot. A természetességet leginkább kihangsúlyozó kőlapok kizárólag anyagukban mintázottak.

Nyugtató, elegáns és barátságos a meleg színvilágú, fémekkel dekorált travertin vagy márványburkolat. Hűvös eleganciát teremt a fekete és a fehér márvány ezüst dekorációval. Dinamizmus, derű és kifinomultság sugárzik a feltűnő tónusú falburkolatokból.

Fém hatású kőburkolat

Ezüstös színű falburkolat

Apró mintás kőburkolat

Natúr, anyagában mintás kézzel készült kőburkolat

Klimt színek burkolat vagy falburkolat

Ezüst színű traventin burkolat

Vörösagyag színű burkolat

Arany színű dekorburkolat

Férfias fürdőszoba burkolat

Patchwork mintás burkolat

Ezüst és fehér falburkolat

Kőburkolat kollázs mediterrán burkolat

Használjuk őket bátran, de 1-1 helyiségben kövessük a „kevesebb néha több” elvét, és csak egy-egy falfelületet dekoráljunk velük. Így a játékos és karakteres motívumok egy kreatív lakberendező segítségével a legkülönbözőbb stílusú belső terekbe is beilleszthetők.

Lakberendező segítségét kéri kőburkolata kiválasztásához? Lakberendező kolléganőnk szívesen segít a belső és a külső terek kialakításában és igényének megfelelő berendezésében.

A természetes kövek forgalmazója:

Természetes Kövek Háza

Természetes Kövek Háza
Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500 770

 és 2030 Érd, Szajkó u. 42.

e-mail: info@termeszeteskovekhaza.hu

www.termeszeteskovekhaza.hu

Várjuk Önt szeretettel!