Laura Ashley márkáját, és tapéta kollekcióját az időtlen design, a tipikusan angolos stílus jellemzi: ezek a stílusjegyek egyaránt megjelennek az általa megformált tipikusan klasszikus ornamentikát feldolgozó mintákban és a modern motívumokban is. Tapéta kollekciója rendkívüli változatosságról tesz tanúbizonyságot, a csíkos, virágos mintáktól kezdve megtalálhatóak benne az art deco jegyét mutató geometriai formák, de a klasszikus damaszk motívumok is. Közös jellemzőjük az elegáns megformáltság és a kifinomult színek használata. A különleges szépségű minták és színek mellé kiváló minőségű vlies alapanyag is társul, mely a tapétázást gyors, könnyű és tiszta munkává teszi.

Laura Ashley tapéta apró virágos

Természet ihlette tapéta motívumok:

Századok óta töretlen népszerűségnek örvendnek a természetből ihletődött minták (virágok, madarak, kecses faágak). Laura Ashley Eglantine és Summer Palace tapétájában a keleties chinoiserie és a francia provence-i stílus jegyei egyesülnek és teremtenek lélegzetelállító szépségű tapétát. 

Laura Ashley tapéta pasztell színben

Laura Ashley tapéta orientalista stílus   
Csíkos tapéták:

A letisztult, elegáns stílus megtestesítői a csíkos tapéták, melyek több változatát is megtaláljuk a kollekcióban. Érdemes kiemelnünk a gyöngyházfényű Pearlescent Stripe tapétákat, melyek klasszikus színekben (ezüst, bézs) jelenik meg.

Laura Ashley tapéta csíkos

Laura Ashley tapéta világos csíkos
   
Orientális motívumok:

2022-ben tovább élvezhetjük az orientális stílus jegyeket hordozó tapéták özönét, hiszen motívumaik az időtlen szépség és a harmonikus nyugalom atmoszféráját hozzák el otthonunkba. A klasszikus chinoiserie minták mellett megcsodálhatjuk a modern külsőbe öltöztetett darumintás Animalia tapéta több színét is.   

Laura Ashley tapéta madármintás

Laura Ashley tapéta korzó webáruházból
   
A nyugalom oázisa:

A természet kínálta harmonikus motívumok Laura Ashley kollekciójában nyugodt, kiegyensúlyozott atmoszférát teremtő színekkel párosul. Érdemes kiemelni a Sage fantázianévre hallgató színt, mely egyre több angol tapéta kollekcióban tűnik fel. A természet ihlette zöldes árnyalata nyugalmat sugároz otthonunkban.

Laura Ashley tapéta levél mintás tapéta

Laura Ashley tapéta romantikus minták

A visszafogott színvilág megjelenik a geometrikus minták esetében is, melyek kifinomultságot és eleganciát sugároznak az enteriőrben. Ez első sorban az apró léptékű geometriai mintáknak köszönhető, hiszen ezek diszkrét dekorációt kínálnak, és nem uralják a teret. 

Laura Ashley tapéta art deco mintás tapéta

Laura Ashley tapéta hálószobába

Klasszikus színkompozíciók:

Mikor bizonytalanok vagyunk a színválasztásban, érdemes a klasszikus színpárokhoz visszanyúlnunk. A kék és fehér kombinációja igazi klasszikusnak számít, melyet különösen a vintage stílus kedvelőinek ajánlunk figyelmébe. Laura Ashley kollekciójában a kék színek számos árnyalatával találkozhatunk: a hagyományos angol duckegg, mellett megjelenik a sötétkék Midnight és Seaspray árnyalat is, mely várhatóan a 2022-es év egyik vezér színe lesz a tapéták világában. A Parterre virágos mintája kiváló példa a klasszikus, angolos motívum és a modern, mélykék árnyalat párosítására. A kék alapszínből a tisztaság jelképeként emelkednek ki a hófehér virágok. Hasonló eszmeiség tükröződik a Magnolia tapétában is.

Laura Ashley tapéta magnólia mintás szürke

Laura Ashley tapéta sötét alapon világos minta
    
Wisteria poszter tapéta

A tapétakollekció részét képezik a divatos poszter tapéták is, melyen Laura Ashley egyik emblematikus mintája, a Wisteria jelenik meg. Az akácfát megjelenítő poszter tapéta kellemes lila és kék színekben játszik, mérete folytán ugyanakkor olyan látványos dekorációt képez, mely meghatározó jellegével átformálja az enteriőr hangulatát és egyedivé varázsolja a szobát. 

Laura Ashley tapéta klasszikus stílusú

Laura Ashley tapéta akácvirág

Laura Ashley tapéta lila akác virág

A jellegzetes akácfa virágos tapéta hagyományos tekercses változatban is elérhető. 

Tapéta Korzó webáruház

www.tapetakorzo.hu

   Telefon: +36-70-625-1952

Tapéta Korzó