A győri székhelyű Kavicspark célja, hogy szakítson a térkő burkolatok megszokott világával és új dimenziót, megjelenési lehetőségeket nyisson a beton alapú térkövek és burkolólapok világában. Széles választékukból most csak néhány változattal szeretnénk kedvet csinálni az építkezők vagy házfelújítás előtt állóknak. 

Nagy formátumú kültéri burkolat Kavicspark

A nagy formátumú lapok, attraktív megjelenést biztosítanak, a teraszunkon vagy a kertünkben, így garantáltan vonzza majd a tekintetet. De mekkora mérettől beszélhetünk nagy formátumról? Legelterjedtebb méretek: 60x40 cm, 80x40 cm, 60x60 cm, 80x80 cm, 100x50 cm és 100x75 cm. Felhasználásuk számos lehetőséget nyújt, ugyanis a különböző anyagok, valamint a változatos textúrák kimeríthetetlen kombinációs lehetőségekre adnak lehetőséget. 

Az egyszínű árnyalatok letisztult dizájnja és a sima felületek tökéletesen illenek a modern városi építészet arculatához. Ám ezekkel a burkolatokkal sokkal érdekesebb és izgalmas lehetőségek nyílnak előttünk. Vonjuk be a közös tervezésbe az építészünket vagy a lakberendezőnket is! Beton lapok segítségével teraszokat, járdákat, ülőpadokat illetve olyan köztéri felületeket is új szintre emelhetünk mint a sétálóutcák, terek, sétányok, autóbeállók. 

Egyedülálló fonott mintázat

A klasszikus fonott minták - ahogyan például a kültéri bútorok esetében is - továbbra is népszerűek. A fonott hatás optikailag úgy érthető el, hogy két eltérő burkolatot keverünk össze  eltérő színben vagy éppen textúrában esetleg méretben.  

Fonott mintázatú kültéri burkolat

Modern és rusztikus párosítása

A természetes kőburkolatok és a nagy formátumú lapok használatával lenyűgöző párosításokat alakíthatunk ki. A különböző színek és a változatos formák egyedi találkozása nagyon érdekes kontrasztot eredményez. Itt azonban akkor járunk el helyesen, ha nem használunk kettőnél több betonelemet. Modern környezetben csak kiegészítő elem legyen a rusztikus kő, ne kerüljön túlsúlyba! 

Modern és rusztikus lapok kombinációja

Modern és elegáns kombináció

Az alapvetően szögletes formák lehetőséget adnak geometrikus mintás megtervezésére és kivitelezésére. Egyfajta építőelemek, amikből bármit kirakhatunk. Ez a fotó talán az egyik leginspirálóbb kép, ahol a nagy egyszínű betonlapokat apró kaviccsal egészített. Így egy pazar járda jött létre, ami a tűzrakóhoz vagy a éppen a vízparthoz vezet. 

Betonlapok mint minimál kerti burkolat

Színek és méretek határtalansága

A nagy formátumú betonlapok számtalan színben és méretben kombinálhatók. Kedvenc színvilágunk árnyalatai, akár egész teraszunk, pihenőterületünk ékkövei lehetnek. A világostól a sötétig, a meleg tónusoktól a hűvös árnyalatokon át, gazdag színpalettából választhatjuk ki a nagyméretű betonlap méretét és színét. Ezután már csak a tervezés és kalkuláció van hátra, hogy miből és mennyit is kell rendelni. 

Több színű betonburkolat modern teraszon

Keressen minket bizalommal, hogy kreatív, új ötletekkel, egyedi stílussal, anyagokkal és kivitelezéssel alkothassuk meg otthonának külső zónáit!

KAVICSPARK 

Telefon:  +36 20 596 6181
E-mail:  info@kavicspark.hu

Web: www.kavicspark.hu