Vége a búskomorságnak! A világ szín- és divatdiktátorai idén egy igazán lüktető árnyalatot határoztak meg az év színének, a karakteres tangerine tango-t, mely a mandarin és a piros keveréke. Mivel kifejezetten magára vonzza a tekintetet, ezért figyelemelterelésre vagy éppen figyelemfelkeltésre a leginkább alkalmas. A Pantone cég célja nem is volt más, mint elterelni az emberek figyelmét a mindennapok gondjairól, és vidámsággal, lendülettel megtölteni a szürke hétköznapokat.

2012 trendszíne a Tangerine Tango

A tangerine tango sok színnel párosítható. Élénk, harsány színárnyalatát szépen kiegészítik és kiemelik a lágy, krémes színek. Szenvedélyt és optimizmust egyesítenek nyugalommal és kifinomultsággal.

Dinamikus és lágy, rikító és tompa, energikus és visszafogott – ez az idei év szlogenje.

Újfajta luxus ez, ami mentes minden túlzástól és giccstől. Aktivitásra és kreativitásra ösztönöz. Arra, hogy merjünk színt vinni az életünkbe, mert ezzel a hangulatunkat is pozitívan befolyásoljuk! Nem mindegy azonban, hogy hogyan.

  • Túl nagy felületeken kerüljük az erőteljes színek használatát.
  • Inkább a bútorok és a kiegészítők színeiben jelenjenek meg a vérpezsdítő, merész színárnyalatok.
  • A Jura mészkő lágy, krémes színvilága kellemes kísérője az energikus színeknek, optikailag pedig tágítja a teret.

tangerine tango alakberendezésben jura mészkővel

A falak és a kiegészítők lüktető kontrasztot adnak. A kivizöld és a vöröses narancs egzotikus kombinációt alkot. Fontos jól eltalálni a megfelelő arányukat és, hogy ne vigyük túlzásba őket. A halvány bézses árnyalatú Jura mészkő burkolat enyhíti az éles zöld-narancs kontrasztot, és kihangsúlyozza a látványt.

Az őzbarna meleg tónusa üdeséget és vidámságot visz a lakásbelsőkbe, barátságossá változtatva a forró és energiával teli vöröses narancsot. A visszafogott színárnyalatú Jura mészkő padló összhangban áll a fal színével, mely kellemes hangulatot kölcsönöz a térnek. Pompát és eleganciát sugall a drámaian csábító tangerine tango aranyozott kiegészítőkkel. Az antik korlát, a modern bútorok és a nyílászárók sötétbarnája pedig biztonságérzetet kelt. Kontrasztos, mégis megnyugvást hoz a szobabelsőkbe a krémszínű Jura mészkő burkolat.

Ne féljünk az élénk színek és a fekete együttes használatától sem! A titokzatos és elegáns fekete palával burkolt tereket életre kelti és felpezsdíti a dinamikus és lendületes vöröses narancs. Igazi energiabomba az év trendszíne! Vagány és vidám helyiségeket hozhatunk létre általa.

A természetes kövek forgalmazója:

Természetes Kövek Háza

Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500 770
e-mail: info@mediterranepitohaz.hu

www.termeszeteskovekhaza.hu

Várjuk Önt!