2024. szeptember 20-21-22 napokon ismét várja látogatóit a S/ALON Budapest lakástrend kiállítás a megszokott színvonallal és varázslatos enteriőrökkel. Az utóbbi évek fantasztikus színeket felvonultató trendjei mellett a magas minőség és a környezettudatos szemlélet iránti vágy egyre erősebben él a felhasználókban, amit a gyártóktól is maximálisan elvárnak. Sokan keresik azokat a megoldásokat és lehetőségeket új ház építése vagy lakásfelújítás, átalakítás során, ami újrahasznosítható és a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyja.

Az indonéz termékeket felvonultató standon most csak olyan burkolatokkal és lakberendezési kiegészítőkkel ismerkedhetnek meg a tervezők és a látogatók, amik 100%-ban természetes anyagok. Ezek a termékek Magyarországon a Természetes Kövek Háza budaörsi és érdi bemutatótermeiben szerezhetőek be. Mi most egy válogatással szeretnénk kedvet csinálni a kókuszból, kőből, fából és nagyon régi megkövesedett fából készült burkolatokhoz és kiegészítő bútorokhoz.

A megkövesedett fa felhasználási lehetőségei a lakberendezésben:

A megkövesedett fatörzseket kitermelés után a feldolgozó üzemben felszeletelik, majd felpolírozzák. Leggyakoribb felhasználási formái: fürdőszobákban kőmosdók, kőmozaikok, falburkolatok nappaliba, hálószobába, asztalok nappaliba, hálószobába, illetve dekorációs termékek a lakás legtöbb helyiségébe.

Fém lábú kis asztal

Dekoráció ötlet ablakba

Megkövesedett fa asztalka

Kerek kis asztal

Megkövesedett fa lerakó asztal

Megkövesedett fa burkolat

Többszínű fa falburkolat hálós

Természetes Kövek Háza kőmosdó

Még több különleges megkövesedett fa bútor egy korábbi cikkünkben

Kókuszmozaik falburkolat:

A kókuszmozaik egy teljesen egyedi megjelenésű falburkolat, ami egyediségének köszönhetően egyszeri és megismételhetetlen. Köszönhető ez a formai és felületi sokszínűségének, amihez széles színválaszték tartozik. Rendkívül meleg hatású, hihetetlenül tartós, teljesen természetes anyag. Mivel nagyon könnyű, így gipszkarton lapra is burkolható. Tökéletesen alkalmas egy-egy falszakasz kiemelésére és rusztikus felülete ellenére is könnyen tisztán tartható. Sokan nem is gondolnák, hogy vizes és wellness helyiségekbe is alkalmazható.

Kókusz falburkolat Budaörs és Érd

Természetes burkolat kókuszmozaik

Kókusz falburkolat

Falburkolat fából:

A tömörfa falburkolatot akkor ajánljuk Önnek, ha szereti a természetes anyagokat és ha fontos az egyedi, a környezethez tökéletesen illeszkedő dekoráció. Megjelenésében 3D hatású, fényforrásokkal szépen megvilágítható felület. Az otthoni felhasználáson kívül találkozhatunk velük recepciók, tárgyalók falburkolataként, szállodákban, éttermekben, irodák, szalonok, üzletek belső dekorációjaként. Nézd meg a felhasználási lehetőségeket egy korábbi cikkünkben! 

Fából készült faburkolat körszeletek

Indonéz fa falburkolat

Faszelet falburkolat

Teakfa falburkolat

Indonéz kőmozaik:

A kőmozaikok származási helye Indonézia. Itt történik a bányászata is, ezt követően a nyersanyagot finomítják és készre dolgozzák. A gyártásban és tervezésben közreműködő balinéz munkások nagyfokú kőzetismerettel és művészi hajlammal rendelkeznek. A kőzeteket a könnyű kezelhetőség és illeszthetőség miatt egy hálóra ragasztják fel, így gond nélkül burkolhatók falra és padlóra egyaránt.

Kavicsburkolat

Indonéz kavicsburkolat

Csiszolt kavics hálós burkolat, mozaik


Szögletes random kőburkolat

Kavicsburkolatok már beépítve megtekinthetők itt.

Természetes Kövek Háza

Természetes Kövek Háza
Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500 770 - Mobil: 06 20/589-5912

 és 2030 Érd, Szajkó u. 42.
Mobil: 06 20/557-4108

E-mail: info@termeszeteskovekhaza.hu

www.termeszeteskovekhaza.hu

Várjuk Önt szeretettel!